RDWM.net Radio Portal - Choose Your Sound!
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предложения относно сайта на Радио Вива  (Прочетена 926 пъти)
TaF
Гост
« -: Август 18, 2009, 02:19:29 »

Имам нялолко предложения относно сайта на Радио Вива, ето ги и тях

1. Махнете тази дразнеща грешка която се показва на всяка страница:
Код:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xtra/radioviva.bg/sys/db.php on line 1
2. Направете форума да е с header-a и footer-а на сайта, а не с iframe защото при отваряне на нов TAB те не се виждат.
3. При рекуестите за request.php изполвзйте include а не iframe все пак сайта е с php структура не HTML, и изполвайте рекуестите от сайта на DWM защото идеята с това падащо меню не е никак добра и няма търсачка.
4. В форума Ви препоръчвам да оставите само English и Bulgarian - lang защото при phpBB3 всеки стил иска да има бутони за съответния език, както забелязах дори и за BG и EN не сте сложили.
5. Оправете надписа Български в падащото меню за избор на език защото излиза с йероглифи.
6. Оправете правата за писане в различните подфоруми, препоръчвам ви да копирате правата от default подфорума който се преименували на Новини.

П.П: Също така погледнете и сайта на DWM защото и там има малка грешка с SQL-a на home page
Активен
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Публикации: 795

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #1 -: Август 19, 2009, 07:38:36 »

Имам нялолко предложения относно сайта на Радио Вива, ето ги и тях

1. Махнете тази дразнеща грешка която се показва на всяка страница:
Код:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xtra/radioviva.bg/sys/db.php on line 1
2. Направете форума да е с header-a и footer-а на сайта, а не с iframe защото при отваряне на нов TAB те не се виждат.
3. При рекуестите за request.php изполвзйте include а не iframe все пак сайта е с php структура не HTML, и изполвайте рекуестите от сайта на DWM защото идеята с това падащо меню не е никак добра и няма търсачка.
4. В форума Ви препоръчвам да оставите само English и Bulgarian - lang защото при phpBB3 всеки стил иска да има бутони за съответния език, както забелязах дори и за BG и EN не сте сложили.
5. Оправете надписа Български в падащото меню за избор на език защото излиза с йероглифи.
6. Оправете правата за писане в различните подфоруми, препоръчвам ви да копирате правата от default подфорума който се преименували на Новини.

П.П: Също така погледнете и сайта на DWM защото и там има малка грешка с SQL-a на home page

Здравей. Така и не се изясни защо този сайт тръгна толкова предсрочно и преди да се финализира колегите го пуснаха публично. Ще видя какво може да се направи по въпроса с грешките и ако мога ще ги оправя.

Ще видя доколкото аз мога да се справя със сайта да ти изпълня предложенията.
Очаквай отговори на въпросите ти тук в темата.
Активен

Не, аз не съм господ. Аз съм просто Вашият Системен Администратор.
TaF
Гост
« Отговор #2 -: Август 19, 2009, 12:37:50 »

Да ти кажа и нещо друго или нямате email admins@dwm.bg или SMTP нещо не е настроен. Тези неща бях рещил да ги пратя до мейла ама ми се върна писмо че не е доставено Wink
Активен
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #3 -: Август 19, 2009, 08:48:36 »

ми тоя мейл не е достъпен публично смисъл използваме друг сървър за вътрешната мрежа...
но ще го видя да го пусна и отвънка, т.е. то трябва и на външния мейл да се прави forward към нашите си вътрешни мейли
така ето какво успях да направя по казуса днес:

1. done
2. ще го предам на колегите
3. тук нещата не съм ги мислил аз, предполагам това е идея на ръководството рикуеста да е такъв с падащо меню, ще го предам това желание на ръководството и очаквай отговор от там в най-скоро време
4. ще измисля нещо по въпроса Wink
5. същото като т.4
6. това за форума на radioviva.bg ли важи? ако е за там от сега ти казвам, че сайта е пуснат правен недоправен по все още неясна причина и просто форума там е празен. Ще се настроят правата в последствие.
Активен

TaF
Гост
« Отговор #4 -: Август 22, 2009, 07:52:45 »

6. да за форума на рива е, проверих чрез директен линк за пост подфорумите и видях че на места нестава да се пише Smiley
Активен
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #5 -: Август 23, 2009, 07:35:04 »

Ето ти отговора на т.3
До колкото разбрах от програмистите, те препоръчват рикуеста да е така. Било най-добре за обикновенния юзър.

Евентуално може да се реши нещо от ръководството. Ще дам темата на Росен да я види и да реши какво трябва да се променя и какво - не.

Впрочем виж според тикета по кое предложение са се водили:

Ако може да сложиш в рикуестите един ботон за отказ, защото като щракнеш на някоя песен тя автоматично става рикуест, а ако си объркал песента е малко кофти. Иначе страницата за рикуестите е много добре направена браво, ще изчакам да стане готов сайта и ще ти дам няколко предложения.
« Последна редакция: Август 23, 2009, 07:36:58 от m3gab0y » Активен

pepi20091
Гост
« Отговор #6 -: Декември 17, 2009, 09:00:45 »

Много ми харесва радио ВИВА, Много бих желаел да има поздравителни поздрави,Слушам Ви от гр,Костенец,Петър Стоименов-GSM:0898/988-585.
Активен
pepi20091
Гост
« Отговор #7 -: Декември 17, 2009, 09:10:31 »

Здравейте мили хора от радио ВИВА,Мното ми се иска да чуя някоя песничка от любимата ми група ДИИП ПЪРПЪЛ,Слушател съм от гр,Костенец,Петър Стоименов,
Активен
pepi20091
Гост
« Отговор #8 -: Декември 19, 2009, 06:28:09 »

Здравей радио Вива,Ваш съм редовен слушател на любимото ми радио,Имам запитване към Вас,Може ли да направите във Вашето радио -томболи за награди,Мисля че така ще се привлечат повече слушатели,Петър Георгиев Стоименов който Ви слуша от гр,Костенец /Соф,област/ GSM:0898/988-585  pepi20091@abv.bg
Активен
pepi20091
Гост
« Отговор #9 -: Декември 23, 2009, 04:37:07 »

Здравейте на екипа на най якото радио ВИВА,Пожелавам Ви много здраве през Коледните и Новогодишни празници,Казвам се Петър Стоименов и съм Ваш редовен слушател който Ви слуша от гр,Костенец /Соф,област/, pepi20091@abv.bg
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: