RDWM.net Radio Portal - Choose Your Sound!
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Спешна техническа профилактика!  (Прочетена 1279 пъти)
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Публикации: 795

Choose Your Sound!

Профил WWW
« -: Май 08, 2009, 04:36:47 »

Поради проблеми с техническото оборудване в студиото на радио Viva ще се наложи спешна техническа профилактика. Профилактиката ще се състои от между 6:00 и 8:00 на 30 Юни. По време на профилактиката е възможно да има едно кратко прекъсване до 15 минути. Екипът на DWM-Consult LTD. Ви се извинява предварително за причиненото неудобство.

Ако имате проблеми със слушането на радиото, опитайте да го слушате на друг сървър.
ЛИНКОВЕ:
Радио Viva
За България и целия свят
За България
За България
За България
За Европа и целия свят
За щатите и целия свят
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 02:49:23 от m3gab0y » Активен

Не, аз не съм господ. Аз съм просто Вашият Системен Администратор.
rado84
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил WWW
« Отговор #1 -: Юли 01, 2009, 08:43:12 »

Адаш, от всичките дадени линкове работи само първият и то с не особено добро качество. Звучи като 64-битова mp3-ка.  Roll Eyes  Иначе музичката си я бива. Wink
« Последна редакция: Юли 02, 2009, 06:18:56 от m3gab0y » Активен

m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Публикации: 795

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #2 -: Юли 02, 2009, 06:19:01 »

Ъпдейтнах всички линове.
Я виж сега.
Активен

Не, аз не съм господ. Аз съм просто Вашият Системен Администратор.
Росен Петков
Administrator
Пише от време на време
Неактивен Неактивен

Публикации: 85

Генерален директор и управител

Профил WWW
« Отговор #3 -: Юли 02, 2009, 06:02:30 »

Здравейте на всики наши верни слушатели от екипа на цялата верига радиа.
От името на всчките ми колеги искам да се извиня за това, че поради технически причини и ъпдейт на всички наши сървари имаше сериозни прекъсвания на всички радиа от цялата верига. Вече всичко работи със любимите хитове и най-вече разнообразна музика по всички радиа. Благодарим на всички за проявеното търпение и разбиране и останете с нас заслужава си!
С уважение: Росен Петков
Дивием-Консулт ЕООД
Активен

Много голям фен съм на ретро музиката която, ще си остане завинаги хитова независими от времето!
Поздрави на всички от DWM Team.
boby89
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #4 -: Юли 11, 2009, 12:42:50 »

Надявам се както аз така и другите слушатели на радио '' Viva Eurodance '' да разберат огромните осилия които се полагат в момента за цялостното подобряване на работата на радиото .Това изисква предимно много осилия от целия екип които неуморно се труди (за нас слушателите) и известно време за извършване на цялостната работа  по радиото, така че нека всички ние верните слушатели на радио '' Viva Eurodance '' имаме малко търпение  и промяната много скоро ще е налице ! ! !   
« Последна редакция: Юли 11, 2009, 12:51:04 от boby89 » Активен
vladi
DJ/RJ/Музикален директор.
Пише много
Неактивен Неактивен

Публикации: 263

http://viva-eurodance.com/

Профил WWW
« Отговор #5 -: Юли 31, 2009, 07:08:25 »

Добар вечер  от екипа на радиото с наи-маного музика от 90 те   много скоро   ще ви зарадваме и много  новости   както  и нов саит .Благодарим за разбирането   и проявеното тьрпение спрямо нас останете  с нас заслужава си  с наи -добри пожелания  екип Вива!
Активен

http://viva-eurodance.com/ nai-dobroro eurodance radio 90s Радиото,  което  разбива  вашето  лошо настроение  ! Музикалният  лидер ! Вашата неограничена сила днес - радио VIVA !
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: