RDWM.net Radio Portal - Choose Your Sound!
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Слушайте и през Вашия GSM - Beta  (Прочетена 1993 пъти)
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Публикации: 795

Choose Your Sound!

Профил WWW
« -: Юли 15, 2008, 01:24:37 »

Ето Ви още един начин да прекарвате повече време в нашата компания, а именно като ни слушате на Вашия мобилен телефон. Това може да стане, като въведете в браузъра на Вашия телефон vradio.org и следвате инструкцийте. Свалете Java-приложението и го стартирайте. След пълното му зареждане, натиснете на Options и след това на Channel Groups. От там намерете RDWM.net и направете своя избор Wink.

Внимание: Услугата не е съвместима със всички GSM-и, Вашият трябва да поддържа Java и "просвирване" на mp3 файлове, също така трябва да има възможността да се свързва с Интернет посредством GPRS или друга аналогична или по-добра технология. Услугата е напълно безплатна, но е препоръчително да използвате тарифа с неограничен трафик, където има възможност. За съжаление, в България това все още не е възможно, но не е проблем радиото ни да се слуша на телефони с Wi-Fi подръжка. По този начин избягвате трупането на трафик в мрежата на Вашия оператор. Ако имате въпроси, мнения и/или препоръки, питайте!

Ако притежавате Smartphone или друго аналогично мобилно устройство, може спокойно да използвате външен Software, за да ни слушате, например CorePlayer.

Екипа ни Ви пожелава приятно слушане!

Edit: Направихме леки промени по нашите сървъри за да може още повече GSM-и да са съвместими с услугата. Очаквайте скоро варянт за слушане през всички модели на Sony Ericsson, които поддържат "streaming" (това са доста модели, почти всички по-нови модели го поддържат, има и по-стари модели с поддръжка на тази услуга например k300, k500 и други)
« Последна редакция: Септември 10, 2008, 12:52:53 от RDWM.net Admin » Активен

Не, аз не съм господ. Аз съм просто Вашият Системен Администратор.
TaF
Пише повечко
Неактивен Неактивен

Публикации: 143

BGTeens админ

Профил
« Отговор #1 -: Януари 14, 2009, 05:52:22 »

Гледам rdwm.net домейна вече не вункционира, това ли е причината да ми дава buffering?
Активен
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #2 -: Януари 14, 2009, 06:30:29 »

В момента имаме частично-работеща платформа само в La Vella. Кажи в какво се изразява проблема да проверя. През какъв GSM слушаш? И на кой сървър?
Активен

TaF
Пише повечко
Неактивен Неактивен

Публикации: 143

BGTeens админ

Профил
« Отговор #3 -: Януари 15, 2009, 12:46:23 »

Ами с NOKIA 5300 съм и направих всичко както е описано малко по нагоре в темата. Пробвах с други радио канали който не са към DWM те ми тръгнаха но когато дам на RDWM.net и избера Dance With Me ми пише само buffering и това е неможе да го зареди.
Активен
m3gab0y
DWM.bg Admin
Administrator
Пише много
Неактивен Неактивен

Choose Your Sound!

Профил WWW
« Отговор #4 -: Януари 15, 2009, 01:00:36 »

Аааа... за Virtual Radio ли? Там е така. И при мен не върви. Ще се свържа с поддръжката им и ще отстраним проблема!
Edit: свързах се с хората и се разбрахме! Проблема е в нашия сървър. Ще изградим нов такъв и ще си възмобновим отношенията със всички опоменати платформи, та и с някой нови до няколко дни. Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви благодарим, че ни уведомихте за проблема.
« Последна редакция: Януари 15, 2009, 02:24:57 от m3gab0y » Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: